TÁRSASJÁTÉK VERSENY

Kedves Alkotók!

A táboron átívelő program helyett mi egy koncentrált, egy délutános megmérkőzés elé állítunk titeket a tábor utolsó előtti – szombati – napján.

4 fős asztalokon fogtok 4 előre meghatározott játékot lejátszani a rendelkezesére álló idő alatt, majd a csoportkörök végén a 4 legtöbb pontot gyűjtő játékos részt vehet a nagydöntőben. Az egyes csapatok kiosztása Svájci rendszer(*) szerint, az előző körök eredményét figyelembe véve fog kialakulni, így a győzelem egyre csak nehezebb lesz!

A játékok listáját a poszt alján találjátok, aki biztos benne, hogy részt szeretne venni, az már most kezdheti a felkészülést, a többieknek meg remélem meghozza a kedvét. Szabálykönyvet igény szerint tudunk megosztani majd.

(*)A svájci rendszerről egy kicsit bővebben: Az első körben a 4 fős partik kiosztása random történik, ezt követően mindenki az adott körben elért pontszáma alapján sorolódik be a következő körbe (értelemszerűen minél jobban teljesítettél az előző körben, annál jobb játékosokkal fogsz összekerülni). A nyertes az a versenyző, aki az összes fordulóban a legmagasabb összesített ponttal rendelkezik, ezt az örök dicsőség mellett tárgyi ajándékkal is elismerjük.

És akkor a várva várt játéklista:

Csoportkörök

  • Kingdomino (30 Perc)
  • 7 Csoda (Új kiadás 45 perc)
  • Ticket to Ride-Európa (60 perc)
  • Cascadia (75 perc)

Nagydöntő

  • Mars terraformálása (210 perc)

A társasjáték verseny a Gémklub segítségével és támogatásával jöhet létre.

Programalkotók: Balázs PásztorLilla Szatai

Email

info@alkotoktabora.hu