Üdvözöl az

Alkotók Tábora

By Ponymakers' Guild

Az Alkotók Szerepjáték és Társasjáték Tábort azzal a céllal hoztuk létre 2021-ben, hogy olyan különleges színnel gazdagítsuk a magyarországi palettát, ahol mindenki megtalálja a számítását.

Tábor 2023 - Tudnivalók Röviden

Időpont: 2023 Augusztus Eleje
Helyszín: XY Tábor

Áraink:

  • Teljes táborra szállás: XXXXX Ft
  • Teljes táborra étkezés: YYYYY Ft
  • Teljes táborra táborszervezési díj: ZZZZZ Ft

 

  • Napi bontásban szállás: BBBB Ft
  • Napi bontásban étkezés: CCCC Ft
  • Napi bontásban táborszervezési díj: AAAA Ft

A Táborhelyszín

Idei táborunk helyszíne az XY Tábor, amely ZZ távol van Budapesttől, csodás, erdős terület közepén. Aki szeretne körbenézni virtuálisan, nézze meg a tábort itt.

Alkotók Tábora 2023

Az Alkotók Szerep- és Társasjáték Tábort idén is megtartjuk, méghozzá 2023. Augusztus 04-12 közt, XY Táborban, Világvégén!

A II. Alkotók Tábora, hallgatva a visszajelzésekre, jelentősen újragondolt napi bontással fog visszatérni, régi és új programokkal, meglepetésekkel, és természetesen, rengeteg szerep- és társasjáték lehetőséggel!

Programjaink részletes leírását alább találjátok!

.

.

. Kb eddig

 

Tábori programjaink

Játékosok Versenye

Képzelj el egy kalandot, ahol minden karakter főszereplő. Egy történetet, ami lebilincselő, megdöbbentő, vagy éppen izgalmas és vicces, és rajtatok áll, hogy mi is lesz a vége!

A Játékosok Versenye az Alkotók Táborának a fénypontja, ahol egy előre megírt modult játszik a véletlenszerűen összehozott kalandozócsapat. Bár versenyről van szó, és a játékosokat értékeljük, a nap végén mégis a csapat számít leginkább!

Mesélők Versenye

Képzelj el egy kalandot... És most vesd le papírra! Legyen az bármilyen rendszer, bármilyen világ, vicces, szomorú, sötét, horrorisztikus vagy egyszerűen misztikus, ez legyen a Te legjobb kalandod!

A Mesélők Versenye az Alkotók Táborának másik fénypontja, ahol a bátor mesélők egy véletlenszerűen összeválogatott csapatnak mesélhetik le a kedvenc meséiket, legyen az bármilyen világban, rendszerben.

Társasjáték Verseny

Ameri szuperhős vagy? Vagy Euro parancsnok? Vagy csak szereted a kompetitív játékokat az ebédlőasztalnál is?

Az Alkotók Tábora rád is gondolt! Mérd össze tudásod egy, a Svájci rendszeren alapuló társasjáték versenyen, és az utolsó asztal végén legyél te, aki a legtöbb ponttal áll!

Vaesen LIVE

Képzeld el, hogy a tábor valójában egy természetfeletti lényektől nyüzsgő kis szent hely. Te pedig egy vagy a velük együtt élő karakterek közül.

Magyarországon, illetve Európában is egyedülálló módon, a Vaesen kiadójának, a Free League-nek a támogatásával, az Alkotók Táborában szervezzük meg a Vaesen LIVE-ot, egy félnapos élő szerepjáték eseményt.

Törpe Klánok Vetélkedője

Hasakat ki! Öveket le! Kupa sört a kézbe! Majd ne hagyd magad, és mutasd meg annak a nyamvadt szomszéd klánnak, ki is a legjobb törpe a vidéken!

Az Alkotók Táborának nyitóeseménye, ahol az Alkotók törpe klánokba szerveződve különféle vicces kocsmajátékokkal szállhatnak egymással szembe. Mellkasveregetés, hősies monológ, asztaldobálás, sörivás... Minden, amit egy törp is büszkén nézne!

Knightification

TO BE DEFINED

Szerepjáték és Gamerkultúra Előadások

TO BE DEFINED

Wargame Előadások

TO BE DEFINED

Super Shady Questgiver

TO BE DEFINED

"Kvíz" Kvíz!

Mutasd meg, mennyire vagy szerepjátékos kocka! Ismered az összes M.A.G.U.S. lényt? Vagy fel tudod sorolni Faerun összes királyságát? Kívülről fújod a Targaryan-ház vérvonalát? Esetleg csak jó füled van a videojátékos zenékhez?

A "Kvíz" Kvíz! egy remek egyórás csapatos kvíz összecsapás a tábor végén, ahol azoknak is van esélye, akik egyik vagy másik témából kevésbé felkészültek, és jól érzik azok is magukat, akik csak felszínesen élik át a Kocka-Kultúrát!

Évközi Eseményeink

Alkotók Tábora Nyíltnapok

TO BE DEFINED

Álmodozás!

TO BE DEFINED

Ezek vagyunk mi

A szervezőkről

2018-ban találkoztunk először egy szerepjátékos eseményen, és azóta is egy összetartó közösséget alkotunk Ponymakers' Guild RPG Club néven.

2021 nyarán döntöttünk úgy, hogy kreatív energiáinkat egyesítve megtervezünk egy új tábort azon elvek és értékrendek alapján, amit mi képviselünk: elfogadás, sokszínűség, átláthatóság, bajtársiasság. S azóta dolgozunk azon, hogy közös álmunkból idővel Magyarország legsokoldalúbb, legérdekesebb szerepjátékos tábora lehessen!

 

 

filozófiánk

Hiszünk abban, hogy egy élményekben gazdag tábort csak befogadó közösséggel lehet létrehozni. Nálunk nem számít, ki mennyire tapasztalt és hogy honnan jött, mert része lesz a világunknak.

küldetésünk

Célunk, hogy egy mindenki számára elérhető, megfizethető, jó hangulatú tábort hozzunk létre. Számunkra a szerep- és társasjáték egy hobbi, aminek élvezetét, örömét szeretnénk megosztani a vendégeinkkel.

Van képünk

Galéria

Barátaink

Támogatóink

Email

info@alkotoktabora.hu