Portal Larp Vívás

Kinek tagjai elgémberedtek már volna az asztalok mellett, azokat szeretettel várja majd az Oracle Larp csapata egy kis testmozgásra. Az érdeklődők, vagy akik csak véletlen arra keverednek, megismerkedhetnek a larp vívás alapjaival, kipróbálhatják a játékfegyvereket, aki bírja a meleget, még páncélt is húzhat (bár abból nem viszünk sokat). A jelenlevő kalandozók számától függően legalább 12 bátor önkéntessel tervben van csapatharc, melynek formátuma capture the flag. Ha a kalandozók közt kevesebben merik megmérettetni magukat, párbajverseny vár rájuk. Természetesen balesetvédelmi és technikai bevezetés után kezdünk csak bele majd ilyesmikbe, valamint ha az időnk engedi, több turnusra is sort kerítünk.

Amikor éppen nem a viadalhoz kellenek majd az eszközök,  lehetőség nyílik majd íjászatra is, larpsafe felszereléssel, lehetőleg egymást használva céltáblának (persze utóbbi rész egyáltalán nem kötelező, viszont fun).

Ráadásként kérve kéretlenül, de nem nagyon fogjuk tudni megállni, hogy mindenféle csodás hős vagy gaztetteinkről meséljünk, mely bár egyikünk se játszik bárdot, remélhetőleg inspiráló lesz.

Email

info@alkotoktabora.hu