Vendégelőadóink

Az Alkotók Szerep- és Társasjáték Táborba, illetve a tábor által szervezett eseményekre mindig igyekszünk érdekes, esetleg feltörekvő vagy már befutott, a világunkban ismert vendégelőadókat is meghívni. Ezen az oldalon olvashatod azon vendégeink listáját, akik tiszteletüket tették nálunk.

Nora Halliwell

Veresegyházy Nóra vagyok, írói álnéven Nora Halliwell. Tizenhárom évesen döntöttem el, hogy író leszek, miután beleszerettem a Harry Potter könyvekbe. Mivel rajongok a fantasytörténetekért, kézenfekvő volt, hogy én is ebben a műfajban szeretnék alkotni. Viszont időközben beigazolódott nálam Forrest Gump egyik életbölcsessége is, miszerint az élet olyan, mint egy doboz bonbon  nem tudhatod, hogy mit veszel belőle…

Weblap: https://norahalliwell.hu/rolam/

Stian Skald

Somoskői Viktor vagyok. Szabadidős elfoglaltságaim egyike, hogy Stian Skald néven fantasy történeteket írok. Eddig három kisregényem jelent meg, melyek az Avalantia nevű királyságon, illetve annak határain túl játszódnak. Történeteim szereplői közt akadnak tudásvágyó varázslótanoncok, kóbor szerencsevadászok és külsőre félelmetes, félvad teremtmények, akik kalandos útjuk során bejárják ennek a varázslatos világnak ismert és eddig rejtett szegleteit.

Weboldal: https://www.facebook.com/StianSkald

Email

info@alkotoktabora.hu