Évközi Események

Bár táborunk sajnos csak egyszer van évente, azért igyekszünk minél többször Veletek lenni, ahol csak tudunk! Ezért is szervezünk több, táboron kívüli évközi eseményt, illetve látogatjuk meg a barátainkat, és segítünk nekik a saját eseményeik megszervezésében! Alább találjátok, hogy milyen esemény szervezésében, lebonyolításában veszünk részt, vagy akár csak kit látogatunk meg hamarosan!

Előadás az ELTE-n

Téma: Szerepjáték a napjainkban

Mint az Alkotók Tábora szervezői, fontosnak tartjuk a tájékoztatást és oktatást, a jövő generációjának a megsegítését. Ezért amikor csak tudunk, szívesen adunk elő, szervezünk, illetve veszünk részt különböző iskolák, konferenciák vagy egyetemek rendezvényeink.

2023. Április 5-én Lőrincz József "Juszuf" fog előadni a Dr. Lippai Edit szervezésében a "Szerepjáték és Gamerkultúra" szemináriumon.

11. PorTaL LARP Convention

Mint az Alkotók Tábora szervezői, fontosnak tartjuk a tájékoztatást és oktatást, a jövő generációjának a megsegítését. Ezért is tartjuk nagy megtiszteltetésnek, hogy meghívást kaptunk a 11. PorTaL LARP konferenciára, ahol mind kiállítóként, mind előadóként is részt vehetünk.

A konferencia 2023. Június 16-18 közt lesz megtartva Diósdon, az Eötvös10 művelődési házban.

A konferenciáról részletesebben: https://www.facebook.com/events/872106857232571

 

Alkotók Tábora Nyíltnapok

Az Alkotók Táborát sajnos (egyelőre) csak évente egyszer szervezzük meg, de ettől még mi szeretünk veletek találkozni!

Ezért is, illetve azért, hogy minél több emberrel megismerkedhessünk, tervezünk Nyílt Napokat szervezni. Különböző tematikájú eseményeket, ahol csatlakozhattok játékosként vagy érdeklődőként a mesélőink rövid történeteihez, találkozhattok és beszélgethettek a szervezőkkel, illetve más játékosokkal, érdeklődőkkel is!

A tervezett formátum:

Havi egyszer egy szombati napon
10:00-22:00 közt
Előre kiadott téma, kiadó, játékok, mesélők

Halloween Extravaganza! 2023

Várunk titeket szeretettel egy két asztalos, két mesés Halloween napra az Alkotók Tábora szervezésében!
Idén, újítva a Halloween játékaink formátumán, két asztallal és két külön mesével várunk titeket! Természetesen a Halloween hangulat, a spooky és scary adott!
Hagyományosan, a Halloween meséink során az ünnephez köthető meséket kaptok, ahol az ünnep sajátosságait, érdekességeit dolgozzuk fel, néha pedig a Halloween irodalomból merítve adunk nektek igazán hangulatos meséket!
Jellemzően laza, jó hangulatú játékok ezek, ahol megengedett egy kis kötetlenebb trollkodás és viccelődés is.

Email

info@alkotoktabora.hu