Super Shady Questgiver

A hitük miatt a Kramplikán Egyház követőinek el kellett hagynia az otthonukat, Dunkeltal falvát. Útjuk során rengeteg segítővel találkoztak, de sokáig keresték azt a helyet, amit szívből és lélekből otthonuknak hívhatnak. Egy évig rótták a világot, míg rátaláltak egy gyönyörű völgyre, ahol a fák frissítő árnyékában finom patak vizét ihatták, s úgy érezték, az erdő lakói is szeretettel várták őket.

S akkor a messziről jött menekültek eldöntötték, itt telepednek le és alapítanak egy új falvat, Ungeistbad néven.

Újra felépíteni az életüket kifejezetten nehéznek bizonyult, de sokan támogatják a Kramplikán Egyházat és követőit, így a faluban is egyre többen jelennek meg azok, akik ilyen vagy olyan módon, de a falu növekedését és gyarapodását próbálják megsegíteni – vagy éppen megállítani, hisz barátok közt ellenség is lapul.

A Super Shady Questgiver egy olyan játék, ami a tábor teljes ideje alatt megy, és napi szinten változik a küldetés – a küldetéssel együtt pedig egy rövid történet is jár, és sikeres teljesítése esetén (ha te vagy az első három teljesítő közt!) jutalom is jár.

Ezek a küldetések könnyen megoldhatóak, szórakoztatóak, és bármikor lehet csatlakozni. De vigyázz: ezek a küldetésadók egyáltalán nem feltűnőek, igyekeznek beolvadni a népbe, így bárki lehet az!

Pontos szabályok: https://docs.google.com/document/d/1jHyajiVYUTx6szhFHu3pjIJMN4Yjkn5Aq9eKM9GHGsc/edit?usp=sharing

Email

info@alkotoktabora.hu